om mig

 

 

Hjerteligt velkommen!

 

Jeg hedder Johannah Sarahmaya, og jeg har siden 2010 arbejdet på at udleve min drøm som selvstændig med kostvejledning og ansigtszoneterapi i min klinik i Nyborg.

Jeg har oplevet alle facetterne ved at være selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, hvor man har alle kasketterne på for at nå hele vejen rundt

– herunder også den tekniske del i forhold til oprettelse og vedligeholdelse af min hjemmeside.

Jeg fik hurtigt stor forkærlighed for netop denne del af mit selvstændige virke og opdagede, hvordan jeg næsten brændte mere for mit hjemmesidenørderi og de øvrige tekniske udfordringer end selve klinikarbejdet. 

Det sidste års tid har jeg lavet adskillige hjemmesider til både veninder og kollegaer indenfor behandler-/terapeutbranchen til stor tilfredshed for alle parter.

 

 

 

Jeg har derfor valgt at gå efter endnu en drøm, nemlig at arbejde professionelt med at designe smukke og intuitive hjemmesider for dig, der er behandler, coach eller terapeut, og som brænder mere for at yde omsorg til dine klienter i klinikken frem for at bruge tid på de tekniske udfordringer.

Jeg har sat min klinik i Nyborg på stand by og opholder mig i øjeblikket på Costa del Sol, hvor jeg arbejde på et nyt spændende koncept med en kombination af business numerologi og webdesign til selvstændige business kvinder.

Læs om min business numerologi her

 

Det vil glæde mig rigtig meget at være din webguide og i fællesskab med dig opdatere eller kreere en hjemmeside, der kan hjælpe dig med at udleve din drøm.

 

Kærligst,

Johannah Sarahmaya