om mig

om mig

 

Hjerteligt velkommen!

 

Jeg hedder Annakarin, og jeg har siden 2010 arbejdet på at udleve min drøm som  behandler indenfor den alternative verden med kostvejledning og ansigtszoneterapi i min klinik i Nyborg.

Jeg har oplevet alle facetterne ved at være selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, hvor man har alle kasketterne på for at nå hele vejen rundt

– herunder også den tekniske del i forhold til oprettelse og vedligeholdelse af min hjemmeside.

Jeg fik hurtigt stor forkærlighed for netop denne del af mit selvstændige virke og opdagede, hvordan jeg næsten brændte mere for mit hjemmesidenørderi og de øvrige tekniske udfordringer end selve klinikarbejdet.

Det sidste års tid har jeg lavet adskillige hjemmesider til både veninder og kollegaer indenfor behandler-/terapeutbranchen til stor tilfredshed for alle parter.

 

 

 

Jeg har derfor valgt at gå efter endnu en drøm, nemlig at arbejde professionelt med at designe smukke og intuitive hjemmesider for dig, der er behandler, coach eller terapeut, og som brænder mere for at yde omsorg til dine klienter i klinikken frem for at bruge tid på de tekniske udfordringer.

Jeg har sat min klinik i Nyborg på stand by og opholder mig i øjeblikket på Costa del Sol, hvor jeg koncentrerer mig om min numerologiuddannelse

– og arbejder på at brænde igennem som webdesigner.

Det vil glæde mig rigtig meget at være din webgudinde og i fællesskab med dig kreere en hjemmeside, der kan hjælpe dig med at udleve din drøm.

 

Kærligst,

Annakarin